(✿◠‿◠) Fareiyka Hasan (◕‿◕✿)


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS Facebook TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW
Memey Credits

something

Template by Aqila Farah Zulkifli . Basecode by Yasmin.
Header by Fareiyka Hasan
Edited by Fareiyka Hasan
: : Hari ni Eiyka nak berkongsi cara-cara : :
: : download & install photoshop : :
: : sebab Eiyka tau masih ramai yang tak tau : :
: : macam mana nak download phototoshop secara percuma : :

: : yang Eiyka nak share ni adalah : :
: : Portable Photoshop CS5 Extended punya : :
: : function dia lebih kurang sama je : :
: : dengan Master Collection : :

: : Kalau nak download : :
: : Sila klik : :
: : SINI : :

: : akan keluar mcam ni : :
klik kalau rabun
: : Klik dekat tempat yang ada line merah tu : :
: : Lepas tu korang tunggu sampai siap download : :
: : Then, korang install la macam biasa : :
: : Kalau nak senang, korang boleh buat shortcut kat desktop : :

: : Lepas tu,, kalau korang nak gune,, tekan je la : :
: : Tapi, kalau keluar macam ni : :
: : Korang juz tekan OK je : :

: : Lepas tu akan keluar pulak : :
 
: : tekan OK lagi : :
: : Korang right klik kat ikon photoshop : :
: : keluar situasi ni kan ? : :
: : Tekan pulak run as administrator : :


: : dan akan keluar macam ni : :


: : problem solved : :


: : actually.. masalah ni occur disebabkan : :
: : kita hanya guna portable : :

: : Itu je lah : :
: : Hope dapat membantu sesiapa yg : :
: : nak download photoshop tapi, x boleh download : :

p/s : this is my first tuto. . hope dapat membantu sesape yang memerlukan terutama akak ct yang formspring Eiyka semalam

Labels: ,


6 comment[s] | back to top

REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
klik kalau rabun
: : Klik dekat tempat yang ada line merah tu : :
: : Lepas tu korang tunggu sampai siap download : :
: : Then, korang install la macam biasa : :
: : Kalau nak senang, korang boleh buat shortcut kat desktop : :

: : Lepas tu,, kalau korang nak gune,, tekan je la : :
: : Tapi, kalau keluar macam ni : :
: : Korang juz tekan OK je : :

: : Lepas tu akan keluar pulak : :
 
: : tekan OK lagi : :
: : Korang right klik kat ikon photoshop : :
: : keluar situasi ni kan ? : :
: : Tekan pulak run as administrator : :


: : dan akan keluar macam ni : :


: : problem solved : :


: : actually.. masalah ni occur disebabkan : :
: : kita hanya guna portable : :

: : Itu je lah : :
: : Hope dapat membantu sesiapa yg : :
: : nak download photoshop tapi, x boleh download : :

p/s : this is my first tuto. . hope dapat membantu sesape yang memerlukan terutama akak ct yang formspring Eiyka semalam

Labels: ,